Πύρρειος αποδείχθηκε το χθεσινό μεγάλο διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης (0-2) κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά αποχώρησε με τραυματισμό στο 17ο λεπτό την αναμέτρησης.

Ο 33χρονος Γάλλος έκανε το πρωί της Κυριακής μερικές εξετάσεις, ενώ αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίσει, αλλά και ο χρόνος που απαιτείται για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.

Πάντως, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, ο έμπειρος φορ θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με την Ίντερ για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του Champions League, ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

La Liga-27η αγωνιστική: Ζόρικες εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Δεν με ενδιέφερε το τσίρκο που συνοδεύει μία ομάδα όπως η Ρεάλ - Ο Ζιντάν δεν έκανε πολλά σε επίπεδο τακτικής»

Λαπόρτα και Φοντ οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο όρος του Αλέγκρι για να πει «ναι» στη Ρεάλ: Απαιτεί την επιστροφή Μόντριτς στη Μαδρίτη!

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τη «μεγάλη δημοπρασία» για τον Φισνίκ Ασλάνι!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Αλέγκρι και αμφιβολίες για Αρμπελόα ενόψει καλοκαιριού

Νίκησε ξανά την Μπιλμπάο και έκλεισε ραντεβού με την Ατλέτικο στον τελικό του Copa Del Rey η Σοσιεδάδ

Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο

Τρέλα και φοβερή ατμόσφαιρα από τους φίλους της Σοσιεδάδ πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Copa Del Rey!

Δύο αγωνιστικές η ποινή σε Μασταντουόνο: Έβρισε τον διαιτητή στο Ρεάλ-Χετάφε