Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί της Μπασκόνια στη «Fernando Buesa Arena», ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης για τη 2η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκας, με στόχο το απόλυτο στις νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν ιδανικά στο μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να ηγείται της επίθεσης και να πραγματοποιεί ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση!

Συγκεκριμένα, ο ομογενής γκαρντ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο με 16 πόντους, έχοντας 2/3 δίποντα και 4/5 τρίποντα, σημειώνοντας σχεδόν όσους πόντους είχαν οι γηπεδούχοι!

Υπενθυμίζεται πως πριν από δύο 24ωρα, ο εκρηκτικός άσος είχε πετύχει 21 πόντους απέναντι στην Μπασκόνια!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σερέλης: «Βρήκαμε τις αδυναμίες της Dubai BC και αυτό ήταν που μας έδωσε τη νίκη»

Τα highlights από την οριακή ήττα του Ολυμπιακού στη Βαλένθια

Μαρτίνεθ: «Ήμασταν πιο τυχεροί στο τέλος»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει επίθεση οπαδών της Βαλένθια σε Παναγιώτη Αγγελόπουλο και Γιώργο Σκινδήλια

Ναν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ζω για τις κρίσιμες στιγμές, τώρα είναι η ώρα όλοι να κάνουμε step-up»

Οσμαν: «Δείξαμε τον πραγματικό χαρακτήρα μας, να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ντουμπάι και την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαλένθια

Φουρνιέ: «Γλίστρησα κι έχασα την ισορροπία μου στην τελευταία φάση, παίξαμε καλά κόντρα σε μια καλή ομάδα»

Ζέρβας από Βαλένθια: «Ένα σουτ και απροσεξία στοίχισαν στον Ολυμπιακό – Ξεγέλασε τους διαιτητές ο Μοντέρο»

Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά το χάσαμε σε μία φάση»