Σημαντική ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσο Ρομάνο, οι Βάσκοι θα κάνουν δικό τους με τη μορφή του δανεισμού από την Άρσεναλ τον Σκωτσέζο μπακ, Κίεραν Τίρνι για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέφερε πως υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δυο συλλόγων για τον δανεισμό του Σκωτσέζου, στον οποίον δεν θα υπάρχει οψιόν αγοράς για τον ισπανικό σύλλογο.

Μάλιστα, ο πρώην πλέον παίκτης της Άρσεναλ, αναμένεται να υποβληθεί σε απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να οριστικοποιηθεί η υπόθεση του δανεισμού του.

Ο 26χρονος αμυντικός έγινε παίκτης της Άρσεναλ το 2019, η οποία τον αγόρασε από τη Σέλτικ έναντι 27 εκατ. ευρώ. Με τον σύλλογο του Λονδίνου σημείωσε 5 γκολ και 14 ασίστ σε 124 αγώνες, ενώ με τη σκωτσέζικη ομάδα πέτυχε 8 γκολ και 37 ασίστ σε 170 ματς.




Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Αρμακόλα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

La Liga-11η αγωνιστική: Για την επιστροφή στις νίκες η Μπαρτσελόνα - Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ρεάλ και Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Η Οβιέδο έμεινε εκτός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Άνετες προκρίσεις για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο

«Ο Σάντσο απέρριψε την πρόταση της Χετάφε, δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά»

Γιορέντε κατά του Υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας: «Η δουλειά σου δεν είναι το Twitter - Ας συνεχιστεί το τσίρκο...»

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Copa del Rey μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγγνώμη από τον κινεζικό λαό για τις δηλώσεις του Εμπαπέ

Εμπαπέ: Έχασε μεγάλες χορηγίες στην Κίνα μετά την αναφορά του στον Μάο – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Θείος Γιαμάλ: «Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, πας να δεις τον Λαμίν και όχι τον Κέιν»

Τέλος από Εσπανιόλ ο Γκονθάλεθ

Πρόκριση με πεντάρα για Βιγιαρεάλ, πέρασαν τα φαβορί