Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου για 49η φορά στην ιστορία της και έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το θεσμό για 28η φορά!

Την ίδια ώρα ο προπονητής της «βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο, σπάει όλα τα κοντέρ, αφού θα βρεθεί στον 26ο τελικό από τους 35 συνολικά στα 9 χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο των Μαδριλένων!

Μάλιστα, η επιτυχία αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε πως έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει το 19ο τρόπαιο με την ομάδα της πρωτεύουσας!

Συν τοις άλλοις, ο 52χρονος τεχνικός έφτασε με τη Ρεάλ στον 8ο τελικό Κυπέλλου (5 κατακτήσεις), ενώ ως προπονητής της έχει ρεκόρ στο θεσμό 21-3: και οι 3 αυτές ήττες ήρθαν από την Μπαρτσελόνα!

Την ίδια ώρα, ο σέντερ των «μερένγκες», Φελίπε Ρέγες, έγραψε ιστορία, καθώς έφτασε τις 34 νίκες στη διοργάνωση και ανέβηκε στην 1η θέση της σχετικής λίστας, προσπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός πως είναι ο πρώτος σε παιχνίδια στην ιστορία του Κυπέλλου (48), ο πρώτος ριμπάουντερ (259), αλλά και ο πρώτος σε κλεψίματα (46)!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube