Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Ρεάλ. Η χθεσινή ήττα στη Μαδρίτη από την Αναντολού Εφές ήταν η έκτη που υπέστη σε δέκα αγώνες στην Ευρωλίγκα. Πρόκειται για το χειρότερο ξεκίνημα της «βασίλισσας» στη διοργάνωση εδώ και 26 χρόνια!

Το 1998 οι Μαδριλένοι είχαν υποστεί την έκτη τους ήττα στην ένατη αγωνιστική και έκτοτε δεν είχαν ποτέ τόσο άσχημη επίδοση. Είναι χαρακτηριστικό πως πέρσι (2023/24) η Ρεάλ έφτασε τις έξι ήττες στην… 33η αγωνιστική (!), πρόπερσι (2022/23) στην 16η και το 2021/22 στην 27η.

σεζόν 1997/98 η Ρεάλ είχε ρεκόρ 4-6 στην πρώτη φάση των ομίλων και 7-9 στη δεύτερη, με αποτέλεσμα να μην προκριθεί καν στη φάση των «16». Τότε, μάλιστα, είχε τερματίσει μόλις τρίτη στο πρωτάθλημα και είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι αποχωρήσεις σημαντικών παικτών, όπως Γκέρσον Γιαμπουσέλι, Βενσάν Πουαριέ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Ρούντι Φερνάντεθ και Φαμπιάν Κοζέρ, έχουν παίξει σίγουρα τον ρόλο τους, ενώ οι προσθήκες που έγιναν δεν έχουν καλύψει τα κενά, ούτε ποιοτικά αλλά ούτε και… ποσοτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»