Λίγο έλειψε να την... πάθει η Λιόν! Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά είδε την Ρεντ Σταρ να γυρίζει από το 2-0, να στέλνει το ματς στα πέναλτι αλλά γλίτωσε το... κάζο στη διαδικασία των πέναλτι παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Λιόν βρήκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο «Stade Bauer» με τους Πακετά (28') και Ντεπάι (45') και... χαλάρωσε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ρεντ Σταρ, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, να το εκμεταλλευτεί και να βρει την απάντηση, φέρνοντας το σκορ στα ίσα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρογιέ που «σέρβιρε» τη μείωση του σκορ στον Μπα (61') και δεκατρία λεπτά μετά ήταν ο ίδιος που σκόραρε για το 2-2 με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί όπου οι παίκτες της Λιόν αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμοι σκοράροντας και στα πέντε, με τον Μισέλ να αποδεικνύεται μοιραίος για τους γηπεδούχους (4-5).



Οι ομάδες που προκριθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας: Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Ρουμιλί Βαγιερές, Ανζέ, Τουλούζ, Ρουσιγιόν, Μονπελιέ, Λιόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube