Μαχαίρια, φωτοβολίδες και άλλα «πολεμοφόδια» συνέλεξε η αστυνομία κατά τον έλεγχο στο κλειστό του Ρέντη, μετά τα επεισόδια και την επίθεση στις δυνάμεις της Αστυνομίας, αποτέλεσμα της οποίας ήταν ο σοβαρότατος τραυματισμός του 31χρονου άνδρα των ειδικών δυνάμεων.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα ευρήματα από το γήπεδο, μέσω των οποίων αποδεικνύεται ότι η επίθεση στις δυνάμεις της αστυνομίας ήταν προσχεδιασμένη.

Δείτε τις φωτογραφίες με τα «πολεμοφόδια» των οπαδών στο κλειστό του Ρέντη:







Πού στρέφονται οι έρευνες για την επίθεση στον 31χρονο αστυνομικό - Συμμετέχει και η ΕΥΠ

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, οι Αρχές επικεντρώνονται στα 40 άτομα από τους συνολικά 424 προσαχθέντες. Πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά, επεισόδια, σωματικές βλάβες αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Παράλληλα, επτά άτομα μεταξύ των οποίων και σεσεισμένα αρνήθηκαν μετά την προσαγωγή τους να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα, δείγμα DNA αλλά και δείγμα προκειμένου να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί αν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδα που θα τους συνδέει με το πιστόλι που εκτόξευσε την ναυτική φωτοβολίδα προς τον 31χρονο αστυνομικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές θα προσπαθήσουν με τα δείγματα που έχουν στην κατοχή τους να συνδέσουν κάποια πρόσωπα με τα αντικείμενα που έχουν βρεθεί στους χώρους του γηπέδου, όπως καμένα ρούχα που επιχείρησαν οι δράστες να κάψουν στις τουαλέτες του γηπέδου για να σβήσουν τα ίχνη τους, υπολείμματα από αυτοσχέδιους μηχανισμούς, φωτοβολίδες, κροτίδες και άλλα μεταλλικά αντικείμενα που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση εγκληματικών ερευνών για ανάλυση.

Υπενθυμίζεται ότι από τους 424 προσαχθέντες αφέθηκαν νωρίτερα ελεύθεροι όλοι, χωρίς να υπάρξει καμία σύλληψη.

Στη διυπουργική μετείχε και ο διευθυντής της αντιτρομοκρατικής, γεγονός που αποτυπώνει τις προεκτάσεις του θέματος, αλλά και τη σοβαρότητα με την οποία το αντιμετωπίζει η κυβέρνηση.

Πηγή: ΣΚΑΪ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ghost Pitur: Ποιος είναι ο «φαντομάς» που τη νύχτα σβήνει τα γκράφιτι από τους τοίχους

Υπό κράτηση ο 36χρονος Γεωργιανός κατάσκοπος στη Σούδα - Σε επιφυλακή οι Αρχές για πιθανούς στόχους

Τροχαίο στην Κατεχάκη: ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή

40χρονος αφαίρεσε από εγκαταστάσεις του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη καλώδια χαλκού βάρους 70 κιλών!

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Παπαθανάσης: Με πόρους του ΕΣΠΑ η αναβάθμιση της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, ύψους 6 εκατ. ευρώ

Περίπου 1.500 Έλληνες εγκλωβισμένοι στα ΗΑΕ - Αν δεν ανοίξει ο εναέριος χώρος, δεν μπορεί να γίνει μεταφορά τους

Μουσαντάμ: Η παράξενη ιστορία της xερσονήσου που ελέγχει τα Στενά του Ορμούζ

Πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ τα ξημερώματα της Τρίτης

Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, αντίποινα προανήγγειλε ο Τραμπ - Το Ισραήλ χτυπά τη Βηρυτό