Με τα ονόματα των Γκάρι Νέβιλ και Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να είναι τα επικρατέστερα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «τριών λιονταριών», ο 69χρονος προπονητής ξεκαθάρισε πως θα πρόκειται για άστοχες επιλογές αν επιβεβαιωθούν τα όσα έχουν βγει στην επιφάνεια μέχρι στιγμής.

«Βλέπω ότι ο Γκάρυ Νέβιλ είναι από τους επικρατέστερους να διαδεχθεί το Χότζον, αλλά πώς στην ευχή μπορεί να συμβεί αυτό μετά τη χρονιά που έκανε στη Βαλένθια; Θα είχε την ευθύνη, μη έχοντας προπονήσει τους κατάλληλους παίκτες, οπότε αν προσληφθεί θα πρόκειται λόγω των καλών σχέσεων(σ.σ. με την Ομοσπονδία)», είπε, ενώ για τον Σάουθγκεϊτ ανέφερε:«Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα κάτω των 21, δεν είναι, όμως, ακόμη έτοιμος για την πρόκληση της Εθνικής Ανδρών»

Ο Άγγλος κόουτς χρεώνει ευθέως την αποτυχία του Χότζον σε τρεις διοργανώσεις (Ευρωπαϊκά 2012 και 2016, Παγκόσμιο Κύπελλο 2014) στον Νταν Άσγουορθ, λέγοντας: «Πώς μπορεί να εμπιστευθεί κανείς αυτόν τον άνθρωπο ότι θα επιλέξει το σωστό προπονητή; Επέλεξε το Χότζον που απέτυχε παταγωδώς στα δύο τελευταία τουρνούα. Τρία, αν υπολογίσουμε και το Ευρωπαϊκό του 2012. Είναι γελοίο που ο Άσγουορθ θα επιλέξει τον επόμενο τεχνικό της Αγγλίας και πραγματικά δεν είμαι σίγουρος πως διαθέτει τις απαραίτητες ικανότητες (σ.σ. ο Άσγουορθ). Φαίνεται πως όποιος συνδέεται με τη Γουέστ Μπρομ, θα έχει τις ευκαιρίες του!».

Για το τέλος, σε πιθανό σενάριο να είναι εκείνος ο επόμενος κόουτς των «τριών λιονταριών», απάντησε: «Έχω ξεκαθαρίσει ότι στο παρελθόν ήθελα πολύ αυτή τη δουλειά. Καλύτερα να μη με υπολογίζουν τώρα».

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube