Από τα φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με όσα είπε ο Νέιτ Ρέινκινγκ μετά την ήττα (93-77) της Μεγάλης Βρετανίας.

«Η Ελλάδα είναι από τα φαβορί στο Ευρωμπάσκετ. Έχουν βάθος και εμπειρία, είδατε τι παίκτες έφεραν από τον πάγκο. Ο Σλούκας και ο Παπαγιάννης επέδρασσαν σημαντικά στο παιχνίδι και δεν είχαμε απαντήσεις. Είναι δύσκολο να αντιδράσεις όταν προσφέρεις 26 πόντους από λάθη στον αντίπαλο. Ο Νταν (Κλαρκ) είναι παράδειγμα για την ομάδα μας, έχει παίξει σε όλα τα Ευρωμπάσκετ της Βρετανίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα είναι στην ομάδα όσο καιρό και ο ίδιος θέλει», δήλωσε ο Νέιτ Ρέινκινγκ.

Από την πλευρά του, ο Νταν Κλαρκ είπε: «Στο τρίτο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε λίγο και απέναντι σε μια ομάδα όπως η ελληνική το πληρώσαμε. Αν είχαμε την ένταση του πρώτου ημιχρόνου θα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Δεν αντιδράσαμε σωστά στην πίεση και απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα δεν μπορέσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι ως το τέλος. Το θετικό είναι πως δείξαμε πρόοδο και θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε και δεν ήρθαμε απλά για τη συμμετοχή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!