Η πρώτη ευρωπαϊκή λίγκα με εκπροσώπηση από 18 χώρες στην κανονική περίοδο έγινε το Basketball Champions League. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση τα τελευταία 25 χρόνια!

Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στους ομίλους από τον Κεραυνό (Κύπρος), την Τσμόκι Μινσκ (Λευκορωσία), τους Μπάκεν Μπέαρς (Δανία) και την Ιγκοκέα (Βοσνία), στις 32 ομάδες της regular season θα υπάρχουν ομάδες από 18 διαφορετικές χώρες.

Η Ελλάδα εκπροσωπείται από ΑΕΚ και Περιστέρι, η Γαλλία, η Ισπανία και η Τουρκία από τέσσερις ομάδες και η Ιταλία από τρεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Μονακό ο Μίροτιτς, η Ιαπωνία ή το BCL οι επιλογές του τώρα»

Γιάναϊ: «Δεν έχει υπογράψει ακόμα ο Χέις-Ντέιβις, εξετάζει πολλές προτάσεις και ελπίζουμε ότι θα δεχτεί τη δική μας»

«Υπογράφει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις - Καθοριστικός παράγοντας του deal ο Ιτούδης»

Tα συλλυπητήρια από τουρκική ομοσπονδία και Εφές σε Αταμάν για τον θάνατο της μητέρας του

Πέρασε με ζόρι από το Τρεβίζο η Αρμάνι Μιλάνο

Ουάσινγκτον και Παρτίζαν τέζαραν την Dubai BC και την οδήγησαν στην πρώτη ήττα της στην Αδριατική Λίγκα!

Διέλυσε τη Ραανανά και παρέμεινε στην κορυφή η Μακάμπι

Η Μπρέσια πλήρωσε τα «σπασμένα» του Ολυμπιακού και η Βίρτους πάτησε κορυφή στη Serie A!

Πήρε το ντέρμπι κορυφής και πλησίασε σε απόσταση βολής τη Μπουντούτσνοστ ο Ερυθρός Αστέρας!

Στην εθνική ομάδα της Γαλλίας ενόψει των προκριματικών Μουντομπάσκετ ο Νουά του Άρη!