Όχι μόνο πέτυχε το απίστευτο τρίποντο για το 80-80 που έστειλε το ματς στην παράταση, αλλά για τον Κώστα Παπανικολάου, ήταν η πιο παραγωγική βραδιά του στην Ευρωλίγκα, με 22 πόντους.

Έτσι, ο Έλληνας φόργουορντ έκανε ρεκόρ καριέρας, ξεπερνώντας την καλύτερη μέχρι σήμερα καλύτερη του εμφάνιση, όταν είχε πετύχει 21 πόντους απέναντι στη Χίμκι το 2013 στο ΣΕΦ.

Ο «Παπ» τελείωσε το ματς με 0/3 δίποντα, 6/7 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και ένα λάθος΄.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση Μπαρτζώκα, ο Μεντιλίμπαρ και η μαγεία Μιλουτίνοφ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μπασκόνια

Πετρίδης: «Ματς-τελικός για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Νικά ελπίζει για 6αδα, αντίθετα μπλέκει πολύ»

Ζέρβας: «Με στολή περιπάτου και κουρασμένος ο Ολυμπιακός, αλλά η δουλειά έγινε-Φοβερή σεζόν ο Μιλουτίνοφ»

Πενιαρόγια: «Από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην Ευρωλίγκα τα τελευταία 15 χρόνια ο Καλάθης»

Παναθηναϊκός AKTOR-Ερυθρός Αστέρας: Ακόμη ένας «τελικός» για τους πράσινους

Ευρωλίγκα: Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ψάχνει αντίδραση η Φενέρ

Μιλουτίνοφ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση, ήμασταν εξουθενωμένοι - Σημαντικό που κάναμε τη δουλειά»

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασκόνια

Γκαλμπιάτι: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα»

Ντόρσει: «Μετρά η νίκη, ήμασταν κουρασμένοι»