Τα ρέστα της για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον δίνει η ΑΕΚ. Μετά την πρώτη κρούση για 1,5 εκατ. ευρώ συν 500.000 ευρώ υπό τη μορφή μπόνους, που απορρίφθηκε από τη Νιμ, οι «κιτρινόμαυροι» δεν καταθέτουν τα όπλα.

Η «Ένωση» ετοιμάζει νέα πρόταση στη γαλλική ομάδα για τον Σουηδό εξτρέμ. Αυτή λέγεται πως θα προβλέπει είτε ποσό που θα ξεπερνά συνολικά τα 2 εκατ. ευρώ, είτε ίσως και πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Σύμμαχος της «Ένωσης» είναι ο 26χρονος άσος, ο οποίος φέρεται να έχει «ψηθεί» για να έρθει στην Ελλάδα, έχει ζητήσει να αποχωρήσει καθώς δεν επιθυμεί να παίξει στη Ligue 2 (όπου υποβιβάστηκε η ομάδα) και μάλιστα ζήτησε να μην αγωνιστεί στο πρωτάθλημα όσο εκκρεμεί το θέμα της μεταγραφής του.

Στο μεταξύ, στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Εχσάν Χατζισαφί, που σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και θα υπογράψει προσφέροντας μια έξτρα λύση στα αριστερά. Η «Ένωση» κινείται ακόμη για έναν δεξιό μπακ, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες προσθήκες (αριστερού μπακ και μέσου). Πάντως μετά την αποχώρηση του Ολιβιέ Εντσάμ από την Σέλτικ, στην ΑΕΚ εξακολουθούν να λένε πως έχουν πάψει να ασχολούνται με την περίπτωση του Γάλλου μέσου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.