ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στη Λεωφόρο, με την Ένωση να παραμένει το... αφεντικό στη μάχη για του φετινού τίτλου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, Φιλίπε Ρέλβας, ανέφερε ότι το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μία πικρία σε εκείνον και στους συμπαίκτες του, ενώ στάθηκε και στις ευκαιρίες που δεν αξιοποιήθηκαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός της ΑΕΚ:

«Αυτό που μας αφήνει είναι μια μικρή στεναχώρια. Είχαμε ευκαιρία απέναντι σε μία καλή ομάδα να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν είχαμε γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Αυτό που σκεφτόμαστε σίγουρα είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο, αλλά έχουμε έξι βαθμούς παραπάνω από τους αντιπάλους μας. Να ξεκουραστούμε, να συγκεντρωθούμε και να δούμε το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας. Σε γενικές γραμμές η ομάδα έπαιξε καλά. Είχαμε τον έλεγχο. Ίσως μετά την αποβολή θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε καλύτερα τις ευκαιρίες μας. Φτάσαμε όμως στο τελευταίο τρίτο. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο. Στο δεύτερο κάναμε ευκαιρίες επίσης, αλλά δεν κατέληξε στα δίχτυα».


Το πιο θετικό σήμερα θα ήταν να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολη διαδικασία τα πλέι οφ. Δεν έρχονται πάντα όπως θες. Δεν μπορείς να κερδίσεις όλα. Να εμφανιστούμε με καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά στο επόμενο παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»

Τα highlights από τη δραματική ισοπαλία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο Ηλιόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με κασκόλ ΑΕΚ και αγκάλιασε τους παίκτες της Ένωσης

Τσακίρης: «Χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ, αλλά είχε και όφελος από την ισοπαλία στη Λεωφόρο»

TAGS: A.E.K.