Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, για το ύστατο χαίρε στη μεγάλη ερμηνεύτρια Ρένα Κουμιώτη, που άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 81 ετών.

Μεταξύ άλλων με την παρουσία τους τίμησαν την πολυαγαπημένη καλλιτέχνιδα ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

Τραγική φιγούρα ο γιος της, ιδιαίτερα συγκινημένος καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής.

Η Ρένα Κουμιώτη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και από τον περασμένο Νοέμβριο διέμενε στο Γηροκομείο Αθηνών. Το καλοκαίρι, έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος γιος της, από ανακοπή καρδιάς, στην κηδεία του οποίου δεν παρευρέθηκε, καθώς οι δυνατές συγκινήσεις δεν της επέτρεπαν να γνωρίζει για την απώλεια του.








Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολλανδία: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στην πόλη Νούνσπετ – Τουλάχιστον εννέα τραυματίες

Τραμπ: Τρία μεγάλα αεροπλανοφόρα και 25 νέα ισχυρά θωρηκτά στα σχέδια των ΗΠΑ

Ηλεκτρικός: Ένα άτομο έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

«Ελπίζουμε ότι ο συνασπισμός μας δεν θα δοκιμαστεί»: Τα μηνύματα Μητσοτάκη - Νετανιάχου - Χριστοδουλίδη

Οι αγρότες έκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη – Η αστυνομία απαγόρευσε τη διέλευση και για ΙΧ

Ανοίγουν τα σεντούκια - Χίλια ευρώ για μια χρυσή λίρα

Παπαστεργίου: Πότε θα σταλούν τα «ραβασάκια» για τις παραβάσεις που «έπιασαν» οι ΑΙ κάμερες

Κόντρα Γεωργιάδη-Δούκα στον ΣΚΑΪ: «Απαράδεκτο το rave party πάνω στην εκκλησία» - «Όταν τσικνίζουμε, είναι εντάξει;»

ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στον Κεραμεικό

700.000 ευρώ για ένα δίσκο των Beatles – Βινύλια που πωλήθηκαν σε αστρονομικές τιμές