Δήλωση- έκπληξη από τον Ερβέ Ρενάρ! Ο Γάλλος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας σε συνέντευξη του σε Μέσο της πατρίδας του, θέλησε να καταπλήξει τους πάντες, λέγοντας ότι στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Γαλλίας και του Μαρόκου, δεν θα υποστηρίξει τους «τρικολόρ» αλλά την ομάδας της Αφρικής καθώς εκεί εισέπραξε πολλή αγάπη.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Είμαι Γάλλος, γεννήθηκα στη Γαλλία, έχω γαλλικό διαβατήριο, αλλά, αύριο, λυπάμαι, θα υποστηρίξω την ομάδα του Μαρόκου. Επειδή αυτή η χώρα με σημάδεψε, οι άνθρωποι έφεραν αγάπη σε σημείο που δεν μπορείς καν να φανταστεί»

Θυμίζουμε ότι ο 54χρονος τεχνικός, έχει καθίσει στον πάγκο του Μαρόκου από το 2016 μέχρι και το 2019 φτάνοντας τα «λιοντάρια του Άτλαντα» μια φορά στους «8» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και άλλη μια στους «16».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους