Μία Μαρία για τη δημαρχία! Στο πρόσωπο της κ. Μ. Ρεπούση φαίνεται να βρήκαν στη ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία, την καταλληλότερη για την «ναυμαχία» του Πειραιά. Η απόφαση του κόμματος τέθηκε υπόψη της κ. Ρεπούση, η οποία την έκανε δεκτή με ικανοποίηση.

«Έσω έτοιμη», λοιπόν, η Μαρία Ρεπούση, να ριχτεί στην μάχη. Τρόπαιο θα είναι ο δήμος Πειραιά, και πρόκληση να γίνει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο μεγάλο λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Βήματος», ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία εκτίμησαν ότι στον Πειραιά μπορούν να φέρουν θετικά εκλογικά αποτελέσματα, περισσότερο από ό,τι στην Αθήνα.

Έτσι, στην Αγίου Κωνσταντίνου αναζήτησαν και βρήκαν, εύκολα, ένα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη. Αυτό ήταν η κ. Μαρία Ρεπούση.

Η απόφαση ήταν ειλημμένη και ομόφωνη, αφού εκτιμούν με βεβαιότητα ότι η βουλευτής και ακαδημαϊκός μπορεί να καταγράψει μία ικανοποιητική πορεία στην αναμέτρηση του Μαΐου.

Με την αυτοπεποίθηση που της χαρίζει η εμπειρία της στα κοινά, αλλά και με το μαχητικό πείσμα που την χαρακτηρίζει, αποδέχτηκε την πρόταση και παράλληλα το στοίχημα.

Να αφήσει το πολιτικό της στίγμα, είναι το εύκολο που μπορεί να πράξει.

Το δύσκολο είναι να μην προκαλέσει με δηλώσεις του στιλ «…οι Έλληνες συνωστίζονταν στην προκυμαία της Σμύρνης».
Αν τις αποφύγει η κ. Μαρία Ρεπούση είναι ικανή, μέσω του Πειραιά, να βάλει πλώρη για την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ.

Αν δεν επιδείξει αυτοσυγκράτηση και ξεχάσει την κοινή πολιτική λογική, η κάθοδός της στο μεγάλο λιμάνι είναι πολύ πιθανό να μετατραπεί στον Τιτανικό της…

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Συλλόγου Τεμπών η Μαρία Καρυστιανού

Αγροτικά μπλόκα: Έκλεισε το ρεύμα εξόδου στα διόδια Μαλγάρων - Τι ισχύει σε Χαλκιδική, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία και Καβάλα

Θρίλερ στην Τουρκία: Η ΜΙΤ ανέκρινε αεροσυνοδό με κυπριακή υπηκοότητα για την πτώση του Falcon!

Εξαφάνιση 16χρονης: Πούλησε κοσμήματα πριν ταξιδέψει στην Αθήνα-Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε

Novartis: Ένοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Στον Άρειο Πάγο για τρίτη φορά η υπόθεση

Στις 15:00 το ραντεβού Μητσοτάκη με τους αγρότες - Ποιοι θα συμμετάσχουν στη συνάντηση

Στο 2,6% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο - Άλμα 13% στις τιμές κρέατος και 8,4% στα ενοίκια

Novartis: Ενοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Τελεσίγραφο Στάρμερ στο X για το Grok: «Αν δεν το ελέγξετε εσείς, θα το κάνουμε εμείς»