Στις 23 Νοεμβρίου 1995 στο ΣΕΦ απέναντι στην Ούλκερ ο Γουόλτερ Μπέρι ήταν ασταμάτητος.

Ο «Truth» είχε επιστρέφει στο λιμάνι και στη δεύτερη σεζόν του με τα «ερυθρόλευκα» πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση απέναντι στους Τούρκους. Στους 39 πόντους σταμάτησε ο Αμερκκανός στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ούλκερ με 92-76 κι αυτή είναι η καλύτερη ατομική επιθετική επίδοση στην ιστορία της ομάδας, μαζί με τους 39 πόντους που είχε σκοράρει ο Ζάρκο Πάσπαλι απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα τρία χρόνια πριν.

Είκοσι πόντους είχε στο πρώτο ημίχρονο και 19 στο δεύτερο είχε ο Μπέρι, ενώ μάζεψε και 13 ριμπάουντ στα 38 λεπτά που αγωνίστηκε. Τα ποσοστά του ήταν εξαιρετικά, καθώς είχε 17/26 δίποντα και 5/7 βολές. Ο Αμερικανός δεν έπαιξε μόλις δυο λεπτά κι αυτό σίγουρα τον βοήθησε στο να έχει αυτά τα νούμερα, χρειάστηκε όμως να παίξει τόσο πολύ γιατί στο 14’ του συγκεκριμένου αγώνα ο Ντράγκαν Τάρλατς τραυματίστηκε στο γόνατο και δεν έπαιξε ως το τέλος.

Οι 39 πόντοι του Μπέρι δεν ήταν πάντως η κορυφαία επίδοση εκείνης της σεζόν στο κύπελλο Πρωταθλητριών, αλλά η τέταρτη. Ο Αρλάουκας είχε 63 πόντους στη νίκη της Ρεάλ επί της Buckler Bologna λίγους μήνες μετά, ο Πορτογάλος Σάντος είχε 45 απέναντι στην Παρτιζάν στα προκριματικά εκείνης της σεζόν και ο Ντόουσον της Μπάγερν Λεβερκούζεν είχε 40 στη νίκη των Γερμανών επί της Μπουντιβέλνικ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube