Απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ της Ρωσίας τόνισε πως είναι άπαντες στην Εθνική ο Παναγιώτης Ρέτσος, μιλώντας στον Σωτήρη Ταμπάκο και στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο νεαρός αμυντικός σημείωσε, ωστόσο, πως η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Μίχαελ Σκίμπε, που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Παναγιώτης Ρέτσος στον ΣΠΟΡ FM:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την κατάληξη του τουρνουά. Απόψε, είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνιση, αλλά απογοητευμένοι, που είμαστε εκτός Μουντιάλ… Και εγώ και οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ. Πρέπει, όμως, να κοιτάξουμε μπροστά. Η φανέλα της Εθνικής Ελλάδας είναι πολύ βαριά.

Έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο πρώτος αγώνας με την Κροατία. Κάναμε όλα τα λάθη μαζεμένα σε αυτό το ματς. Αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Και να δίνουμε πάντα το 100%, μέχρι να συναντηθούμε όλοι μαζί για τους επόμενους αγώνες
».

Για τη σαφώς βελτιωμένη εικόνα της ομάδας, σε σχέση με πριν δύο χρόνια: «Εγώ δεν ξέρω πώς ήταν, γενικά, η ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια. Και πολύ γρήγορα, όλα τα παιδιά με ''έσπρωξαν'' και μπήκα σε αυτή την οικογένεια. Και στα δύσκολα, ωστόσο, πρέπει να είμαστε οικογένεια».

Για τον Σκίμπε: «Ευχαριστώ τον κ. Σκίμπε, που μου έδωσε ευκαιρίες. Εγώ θέλω να αρπάζω από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία».

Τέλος, σημείωσε για το κεφάλαιο Λεβερκούζεν: «Είναι όλα τέλεια. Πήγα στη Γερμανία για να παίξω ποδόσφαιρο… Χάνω κάτι που αφήνω εδώ, αλλά κερδίζω κάτι άλλο, πολύ σημαντικό εκεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube