Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-1 στην παράταση της εκτός έδρας αναμέτρησής του με τη Ναϊμέγκεν, μένοντας εκτός Champions League.
Μετά το τέλος του ματς, ο Παναγιώτης Ρέτσος ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας, ενώ στη συνέχεια τόνισε την ανάγκη ανάκαμψης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:
«Υπάρχει τεράστια απογοήτευση, δεν θέλαμε και δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη. Βρεθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, δεν καταφέραμε να δώσουμε την χαρά στον κόσμο και στους εαυτούς μας. Να δουλέψουμε, να βρούμε τι φταίει, σαν σύνολο. Να προχωρήσουμε όπως εμείς ξέρουμε και να έχουμε φέτος καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη».
Για το τι δεν πήγε καλά: «Προηγηθήκαμε και αυτό μας έδωσε ελπίδες, μετά το 1-1 σαστίσαμε. Δεν έχει να κάνει με την κόκκινη, μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό, αλλά επηρέασε. Στα δύο παιχνίδια δεν ήμασταν αυτή δυνατή ομάδα που κυριαρχεί στο παιχνίδι της. Δεν θέλω να πω δικαιολογίες, δεν είμαστε 100% έτοιμοι, μας αφήνει μία πικρία, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, να δουλέψουμε ως ομάδα και να σηκωθούμε όπως κάνουμε συνέχεια».
Για το ποιος είναι ο τρόπος να σηκωθεί ο Ολυμπιακός: «Δεν έχει να κάνει με τη θέληση, υπάρχει θέληση από τα παιδιά, ποτέ κανείς δεν έχει βρεθεί σε θέση να μην θέλει να παίξει. Να βελτιώσουμε ομαδικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι μας, έχει να κάνει με τον προπονητή σαφώς, υπάρχουν και νέα παιδιά στην ομάδα. Ξέρουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε, δεν αξίζει αυτό στον Ολυμπιακό. Να προχωρήσουμε κυρίως στο πρωτάθλημα και έπειτα στο Europa League».