Ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Φερνάντο Σάντος θα βρεθούν αύριο «αντιμέτωποι» στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για να κάνουν μια συζήτηση και να θυμηθούν τα παλιά.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των LEGENDS 2004, αύριο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα γίνει και η τελευταία «πρόβα» λίγο πριν την μεγάλη «πρεμιέρα», τον αγώνα της Εθνικής με την Πορτογαλία στην Ριζούπολη στις 4 Ιουλίου στις 21:45.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Βασίλης Σαμπράκος, οι οποίοι θα συζητήσουν με τις δυο μεγάλες αυτές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου και θα έχει την χαρά να απολαύσει το κοινό.

Στο κτίριο «Εναλλακτική Σκηνή» με ώρα έναρξης 12:00, τα μίντια και ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση με ώρα προσέλευσης 11:30, καθώς επίσης θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote TV.

Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα

Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία να φέρει την Ελλάδα στην 10η θέση

Τι υποστήριξαν Βόλος-Πανσερραϊκός για τη «χειραγώγηση» αγώνων: «Ο Σούντγκρεν μίλησε σαν... μεθυσμένος»

Αποθέωσε την Κ19 της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος: «Είστε μάγκες, ελάτε πίσω με ψηλά το κεφάλι για τις επόμενες κατακτήσεις»

Η ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει ιστορία καθαρίζοντας τη Σαχτάρ για το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Σαχτάρ Κ19-ΑΕΚ Κ19: Με σπασμένα τα φρένα στην Ελλάδα, η Ένωση ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Τέλος το όνειρο του Μουντιάλ για την Εθνική Γυναικών, που υπέκυψε στην ανωτερότητα της Αγγλίας