Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιστρέψει από το 1-2 και να κατακτήσει το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Κέι Σι Ρίβερς. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ αναγνωρίζει πως έγιναν λάθη στο φινάλε του τρίτου τελικού, αλλά καλεί όσους πιστεύουν στην ομάδα του να συνεχίσουν να το κάνουν, ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν κάποιοι που την αμφισβητούν.

«Στο τέλος χάσαμε κάποιες βολές σε κρίσιμο σημείο, αυτές που έχασα εγώ. Δεν είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Φτάσαμε στο +10, αλλά είχαμε κάποιες άμυνες που δεν προσέξαμε και έβαλαν σουτ που δεν τους έδωσαν ζωή. Δύο τρίποντα τούς έδωσαν αυτοπεποίθηση και έβαλαν τον κόσμο ξανά μέσα στο παιχνίδι. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται, πρέπει να τους κρατάμε χαμηλά. Στο τέλος δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και μας στοίχισε. Παίξαμε εξαιρετικά στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά από τη στιγμή που τους δώσαμε ζωή, μπορούσαν να επιστρέψουν», δήλωσε ο Ρίβερς στην «Πράσινη».

«Δεν δίνω προσοχή σε αυτά που λένε οι άλλοι. Μας βλέπουν πολλοί και όλοι έχουν μια άποψη. Θέλουμε αυτοί που είναι μαζί μας να είναι μαζί μας στα καλά και τα άσχημα. Πολλά μπορούν να ειπωθούν, δεν γίνεται πάντα ένα τέλειο παιχνίδι. Δεν ήρθαμε να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι, αλλά να νικήσουμε. Είχαμε μια ευκαιρία, αλλά χάσαμε. Έχουμε κι άλλο παιχνίδι και πρέπει να παλέψουμε, στο ΟΑΚΑ, σε ένα γεμάτο γήπεδο, για να πάρουμε τη νίκη και να έρθουμε ξανά στο ΣΕΦ. Όσοι είναι μαζί μας, μας εμπιστεύονται. Είναι μια μεγάλη σεζόν και πολλά έχουν συμβεί, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Είναι δύσκολο, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο», πρόσθεσε ο Αμερικανός άσος.

«Όλοι μας πιστεύουμε στο τι μπορούμε να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε, ανεξάρτητα από το αν ο κόσμος είναι μαζί μας ή όχι. Έχουμε βρεθεί σε μειονεκτική θέση ξανά, έχουμε επιστρέψει, έχει γίνει πολλές φορές αυτό φέτος. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, να πιστεύουμε και να κυνηγάμε νίκες. Το κυριότερο είναι να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς μας, τις πληγές μας και να παλέψουμε ξανά. Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι μια σκληρή μάχη και πρέπει να ετοιμαστούμε να παλέψουμε ξανά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα highlights από το διπλό της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου

Τα σενάρια παραμονής στη Stoiximan GBL: Με την πλάτη στον τοίχο ο Πανιώνιος, κρατάει την τύχη στα χέρια του το Μαρούσι!

Η ΑΕΚ άλωσε τη Γλυφάδα και έσπρωξε στον «γκρεμό» τον Πανιώνιο

Μιλουτίνοφ: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, το σημαντικότερο είναι να είμαστε για τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»

Το double-double του Μιλουτίνοφ και οι έξι διψήφιοι: Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη

Μίλιτσιτς: «Θέλω να γίνουμε μια ομάδα νικήτρια - Να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στα playoffs»

Μπαρτζώκας: «Στην Ελλάδα νομίζουν ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός»

Καθάρισε τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο και παραμένει… ατσαλάκωτος στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!