Πανευτυχείς για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κωνσταντίνου Καρέτσα είναι οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ. Ο 18χρονος ακραίος επιθετικός αποκτήθηκε από την Γκενκ υπογράφοντας ως το 2031.
Ο Λαρς Ρίκεν, άλλοτε παίκτης της Μπορούσια και πλέον διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, ανέφερε: «Με τον Κωνσταντίνο, αποκτούμε έναν παίκτη για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος, σε ηλικία μόλις 18 ετών, διαθέτει ήδη τεράστιο ταλέντο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να τον εμπνεύσουμε να ενταχθεί στο πρότζεκτ μας και παρατηρήσαμε από την πρώτη στιγμή στις συζητήσεις μας ότι ο επιθυμεί να παίξει για την Μπορούσια. Και παρά την ποιότητα που ήδη φέρνει, βλέπουμε ακόμη περισσότερες δυνατότητες σε αυτόν, τις οποίες θέλουμε να αναπτύξουμε μαζί».
Ο αθλητικός διευθυντής, Όλε Μπουκ, τόνισε: «Με τη δημιουργικότητα και την αγωνιστική του ευφυΐα, ο Κωνσταντίνος θα εμπλουτίσει την ομάδα μας. Έχει πολύ υψηλή τεχνική και διαθέτει την ικανότητα να βρίσκει γρήγορες λύσεις σε στενούς χώρους, ειδικά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου».