Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες τοποθετήσεις του, ο Χαβιέρ Ριμπάλτα μίλησε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και τη χαρά του για την επιτυχία της Ένωσης.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΚ στάθηκε στη συνολική προσπάθεια που έγινε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, αποδίδοντας τα εύσημα σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι φοβερό το συναίσθημα, είμαι ενθουσιασμένος και ευτυχισμένος. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους μας.

Έγινε μια εξαιρετική δουλειά όλη τη χρονιά από όλους. Ευχαριστώ τον κόσμο μας, έχουμε μια καλή ομάδα για να παλεύουμε χρονιά με τη χρονιά. Για την ώρα θα πάμε να απολαύσουμε αυτή την επιτυχία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεβαδειακός: Σημαντική ενίσχυση στα στόπερ με τον διεθνή Σλοβάκο, Γκιομπέρ!

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Κρίστιανσεν στον Παναθηναϊκό

Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θέλω να βλέπω μια ενωμένη ομάδα»

Το βίντεο με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κοντούρη - Πότε επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω - Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»

TAGS: A.E.K.