Επώδυνη μέρα χαρακτήρισε την Παρασκευή ο Άλεξ Ρινς. Ο αναβάτης της Suzuki υπέφερε από τους πόνους στις ελεύθερες δοκιμές, λόγω του σπασμένου ώμου που αποκόμισε από την πρεμιέρα του MotoGP στη Χερέθ.

Ο Ρινς συμμετείχε χωρίς τη χρήση παυσίπονων στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Γκραν Πρι Ανδαλουσίας, μόλις έξι μέρες μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο από τους δύο αγώνες της Χερέθ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 24χρονος Ισπανός να υποφέρει από τους πόνους και στη δεύτερη περίοδο έτρεξε με χρήση φαρμάκων, χωρίς όμως να έχουν ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

«Ήταν μια δύσκολη, επώδυνη μέρα για μένα», δήλωσε ο Ρινς και πρόσθεσε: «Στη μοτοσυκλέτα ένιωθα πολύ πόνο. Πριν ξεκινήσω νόμιζα ότι θα πονάω λίγο αλλά θα οδηγάω καλά. Αλλά μετά την περίοδο κατάλαβα ότι ήταν αδύνατο. Ένιωθα πολύ περισσότερο πόνο απ’ ότι περίμενα».

Ο αναβάτης της Suzuki, όμως, θέλει να το παλέψει και να κερδίσει ό,τι μπορεί από αυτό τον αγώνα. «Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε. Η δεύτερη περίοδος ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη», ανέφερε ο Ισπανός.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαζαράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube