Την επόμενη... περιπέτεια στην καριέρα του βρήκε ο Σπύρος Ρισβάνης, καθώς μετά τη θητεία του στην Ανόρθωση, θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σλοβακία.

Η ομάδα που εξασφάλισε την υπογραφή του είναι η Ντουνάισκα Στρέντα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια και έτσι θα αγωνιστεί με τη φανέλα μιας ομάδας που τη γνωρίζει πολύ καλά.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Ρισβάνης είχε αντιμετωπίσει την Ντουνάισκα Στρέντα ως παίκτης του Ατρόμητου το καλοκαίρι του 2019, με τους Περιστεριώτες να παίρνουν την πρόκριση με δύο νίκες.

Μάλιστα, ο 28χρονος είχε πετύχει και το κρίσιμο γκολ στο Περιστέρι, με το οποίο ο Ατρόμητος είχε νικήσει τελικά με 3-2.



Το γκολ του Ρισβάνη στο 4:08

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στη Ροζάριο νόμιζαν ότι πήραν το πρωτάθλημα και έκαναν εισβολή στο γήπεδο πριν η Μπόκα τούς «παγώσει» στο 90+6'

Απίστευτο φινάλε στην Αργεντινή: Η Μπόκα πήρε τον τίτλο με γκολ στο 90+6' και το «Μπομπονέρα» έγινε… ηφαίστειο!

Με Ζίνι και Κάρμο οι κλήσεις της εθνικής Ανγκόλας

Βενγκέρ απέναντι στον Ινφαντίνο; Σκέφτεται σοβαρά υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA

Βέλη Αλμέιδα: «Υπάρχουν πληροφοριοδότες, με πονάει η προδοσία» - Το ξέσπασμά του αλά… ΑΕΚ

Απίστευτη κίνηση fair play στο Ρέθυμνο: Τρεις εθνικές ομάδες δάνεισαν τερματοφύλακες στον Λίβανο!

Άφησε το ποδόσφαιρο και σπουδάζει για να κυνηγήσει το νέο του πάθος ο Ορίγκι!

Φοβερός Σλοτ, πήγε στην κερκίδα του «Μπομπονέρα» με φανέλα Μαραντόνα και ελάχιστοι τον κατάλαβαν!

Στην αποστολή της Ουρουγουάης για τα φιλικά του Νοεμβρίου ο Πελίστρι

Κλήθηκε στην εθνική Μεξικού ο Γκονζάλες – Εκτός ο Πινέδα