Μια έκπληξη φαίνεται πως ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Πορτογάλος προπονητής σκοπεύει να δώσει την ευκαιρία στον Μπρούνο Γκασπάρ να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, για να πάρει ανάσες εν όψει Τότεναμ και ΠΑΟΚ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος προέρχεται από δύο συμμετοχές με την Νορβηγία στα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Γκασπάρ, που είναι δανεικός από την Σπόρτινγκ, έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς από την αρχή της σεζόν, ως αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν είχε τραυματιστεί ο Βασίλης Τοροσίδης.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, ο Μπα διεκδικεί την θέση του παρτενέρ του Σεμέδο στο κέντρο άμυνας από τον Μεριά, ενώ μια θέση διεκδικούν Λοβέρα και Μασούρας στα άκρα. Ο Σα θα είναι ξανά στο τέρμα, με τον Τσιμίκα αριστερό μπα, τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στον άξονα (ο Γκιγέρμε δεν προλαβαίνει και προσπαθεί να προλάβει το ματς της Τρίτης στο Λονδίνο), Ποντένσε στο ένα άκρο και τον Σουντανί πίσω από τον Γκερέρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Προς επιστροφή στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης - Προχωρούν οι επαφές για την αποχώρησή του

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή Ούγκρεσιτς και έρχονται κι άλλες κινήσεις

Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση στις μεταγραφές – Ντοντό, Πέντερσεν, Γκαρθία, Βάργκας και μάχη για χαφ

Παναιτωλικός-Καλαμάτα: Για την… εκδίκηση οι γηπεδούχοι, για τον «σεφτέ» οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Λίγες αλλαγές με Κηφισιά, οι παίκτες που διεκδικούν θέση στην 11άδα

Βόλος-Ηρακλής: Μάχη με στόχο τους πρώτους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό

Λούζα: «Το project του Παναθηναϊκού με ενθουσίασε - Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

Γρηγορίου: «Ευελπιστώ σε νίκη με ΟΦΗ - Έχουμε κλείσει, αλλά κανείς δεν λέει όχι σε κάτι εξαιρετικό μεταγραφικά»

Ανακοίνωσε Λούζα ο Παναθηναϊκός!

Τσακίρης: «Για αυτό είναι δύσκολο το ματς με την Κηφισιά - Έχει βάθος η ΑΕΚ, αλλά η 11άδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές»