Οι «ερυθρόλευκες» είναι οι «οικοδέσποινες» του ομίλου τους στο «Πέτρος Καπαγέροφ» και στην πρώτη αναμέτρηση την Παρασκευή στις 18:00 θα αντιμετωπίσουν τη Λιλ. Το Σάββατο θα κοντραριστούν με την Ντουναϊσβάρος στις 17:30 και την Κυριακή στις 12:00 με την Ουτρέχτη.

Ο Χάρης Παυλίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση στις τρεις αναμετρήσεις. Ο ίδιος τόνισε πως: «Νομίζω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για την Παρασκευή. Ξεκινάει μια καινούργια ευρωπαϊκή περιπέτεια για εμάς και ελπίζω να εκπληρώσουμε το στόχος μας, που είναι να βρεθούμε πάλι στο Final 4 της Ευρωλίγκας και να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε 100% έτοιμοι, αφού τις δυο εβδομάδες που προηγήθηκαν είχαμε πολλά προβλήματα με ιώσεις και έλειπαν πολλά κορίτσια από την προπόνηση. Σήμερα, νομίζω ότι είναι η πρώτη μέρα που είμαστε όλοι μαζί. Ωστόσο, πιστεύω ότι η ποιότητά μας είναι τέτοια που μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Ο πρώτος στόχος χρονικά είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, που θα μας δώσει μια πιο εύκολη κλήρωση και, στη συνέχεια, να δώσουμε ξανά το "παρών" στο Final 4 της Ευρωλίγκας».

Πιο δύσκολη θεωρείται η αποστολή της Βουλιαγμένης στον όμιλο του Σαμπαντέλ, όπου θα αντιμετωπίσει την «οικοδέσποινα» και τις Χάντι Μανσίσκ και Βαζούτας. Ο πρώτος αγώνας είναι την Παρασκευή στις 20:45 με τις Ουγγαρέζες και θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις το Σάββατο (17:30) με τις Ρωσίδες και την Κυριακή (12:15) με τις Ισπανίδες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube