Τις διαδικασίες για να «ρίξουν» τη διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα άρχισαν στον Ερασιτέχνη Άρη!

Στο σημερινό έκτακτο ΔΣ αποφασίσθηκε να άρουν την εμπιστοσύνη, λόγω λανθασμένων χειρισμών στην υπόθεση της αίτησης για την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99 αλλά και της αγωνιστικής πορείας στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, όρισε δικηγόρο ο οποίος θα συντάξει την αίτηση ανάκλησης της απόφασης 1176/14 του ειρηνοδικείου Θεσ/νικης (απόφαση διορισμού διοίκησης Σκόρδα στην ΠΑΕ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ύστερα από το σημερινό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ αποφασίστηκαν τα εξής:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

Της συνεδρίασης του «ΑΣ ΑΡΗΣ», 27/2/14
Αφού διαπιστώθηκε η απαρτία και δεδομένης της ιδιότητος του ΑΣ ΑΡΗΣ ως μετόχου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Άρση της εμπιστοσύνης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , λόγω λανθασμένων χειρισμών στην υπόθεση της αίτησης για την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99, της αγωνιστικής της πορείας στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE καθώς και της συμπεριφοράς του Προέδρου της στον αγώνα πρωταθλήματος με την Π.Α.Ε Πλατανιάς (απαίτηση από τους ποδοσφαιριστές να αποσυρθούν από τον αγώνα κ.α.)

2) Ορισμός του δικηγόρου Σπύρου Χριστοφορίδη, ως πληρεξούσιου του ΑΣ ΑΡΗΣ, ώστε να συντάξει την αίτηση ανάκλησης της απόφασης 1176/14 του ειρηνοδικείου Θεσ/νικης (απόφαση διορισμού διοίκησης Σκόρδα στην ΠΑΕ) και να παρασταθεί για λογαριασμό του ΑΣ ΑΡΗΣ στην εκδίκαση ανάκλησης, καθώς και το διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ, που θα αποτελείται από τους Παναγιώτη Στεφανίδη, Ιωάννη Κουζούνια, Βασίλη Φουρλίγκα, Ηλία Κουσουνάδη και τον εκπρόσωπο του ΑΣ ΑΡΗΣ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

TAGS: Άρης