Είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο σημειώθηκε πριν από την αναμέτρηση της Ρίζεσπορ κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, όχι όμως για επεισόδια, αλλά για καλό λόγο.

Συγκεκριμένα, το γήπεδο είχε ντυθεί στα… λευκά λόγω της έντονης χιονόπτωσης και ως εκ τούτου η διεξαγωγή του αγώνα τέθηκε εν αμφιβόλω, μέχρι οι φίλοι των γηπεδούχων να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο καθένας όπως μπορούσε άρχισε να καθαρίζει το χιόνι από τον αγωνιστικό χώρο και με τη βοήθεια και της τεχνολογίας, ο στόχος επετεύχθη.

Μάλιστα, όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση «καθαρισμός», οι φίλοι των γηπεδούχων ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Δείτε το βίντεο:



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πούλησε 19χρονο εξτρέμ στην Άστον Βίλα για 10 εκατ. ευρώ η Γκρέμιο!

Απίθανο: Οπαδός του Κονγκό έκατσε ακίνητος σαν άγαλμα σε όλο το ματς με την Μποτσουάνα - Ο λόγος πίσω απ' αυτό

Νοσηλεύεται στη Βραζιλία με καρδιακό πρόβλημα ο Ρομπέρτο Κάρλος

«Κανένα ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για Λιούμπιτσιτς»

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς

Τα βάζει και… κατά λάθος: Σκόραρε με την πλάτη και έφτασε τα 957 γκολ ο Κριστιάνο!

Στους «16» ως πρώτη με τριάρα η Νιγηρία του βασικού Ονιεμάετσι - Το «Χ» βόλεψε Τυνησία και Τανζανία για την πρόκριση!

Επιστροφή στις ρίζες για τον Ζιλ Κουντέ: Έπαιξε ποδόσφαιρο σε χωμάτινο γήπεδο με παιδιά στο Μπενίν!

Ύμνοι Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Είδα Πελέ και Μαραντόνα, όμως αυτός είναι ο σπουδαιότερος-Τον ήθελα στην Ισπανία, αλλά…»