Την ευχή να πετύχει η ΑΕΚ ακόμα πιο ευρείες νίκες απ’ ότι η σημερινή με το Περιστέρι (8-1) έκανε ο Βασίλης Ρόβας.

Ο μέσος της «Ένωσης» δήλωσε ανυπόμονος για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να τον αποζημιώσουν με ακόμα περισσότερα γκολ.

«Αυτό που προέχει πάντα είναι η νίκη. Μας αρέσει να πετυχαίνουμε πολλά γκολ. Μακάρι να φτάσουμε κάποια στιγμή στο διψήφιο και να το χαρούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόβας.

Αφού παραδέχθηκε λοιπόν ότι «μας έλειψε ο κόσμος και δεν είναι ωραίο να παίζεις χωρίς κόσμο», κατέληξε: «Επίσης μας έλειψαν τα μεγάλα σκορ στον πρώτο γύρο. Ελπίζω σε όλο τον δεύτερο γύρο να πετυχαίνουμε μεγάλες νίκες με πολλά γκολ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Τέσσερα στα τέσσερα» για Αιγάλεω και Δόξα Βύρωνα, νίκη-θρίλερ για Βέροια στο ντέρμπι με ΠΑΣ Γιάννινα - Τα αποτελέσματα

Ο Πλατέλλας «σφράγισε» την πρώτη νίκη του Ιωνικού στη Γ' Εθνική - Με «χρυσό» Ροβίθη ο ΠΟΑ, 1-0 τον Πλατανιά εκτός έδρας!

Παιχνίδι της Γ' Εθνικής μετατέθηκε λόγω του θανάτου του Γιώργου Βαρδινογιάννη

Επιστροφή Γιάκου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χάος στον Ιωνικό: Σε απεργία οι παίκτες, χωρίς προπονητικό τιμ η ομάδα - Προσωρινή παρέμβαση του Ερασιτέχνη

Γ' Εθνική: Πήρε το ντέρμπι με τον Ιωνικό η Προοδευτική - Όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα για την Καβάλα - Το 2/2 η Βέροια, ακάθεκτοι Άρτα και Διαγόρας

ΠΑΣ Γιάννινα: «Δόθηκε λανθασμένα η εντύπωση ότι έχει εξασφαλιστεί το ποσό για να βγει η σεζόν»

Άλλαξε προπονητή πριν το ντέρμπι με την Προοδευτική ο Ιωνικός!

Πήρε το ντέρμπι με τον Πανναξιακό η απόλυτη Μύκονος