Σε ένα επεισοδιακό ματς, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 της Λαμίας στο ΔΑΚ σε φιλικό ματς και έδειξε πιο έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Στο 85’, ο διαιτητής Άγης Μπουμαρσόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Χερόνιμο Μπαράλες. Η απόφαση του Θεσσαλού ρέφερι προκάλεσε την οργή του Μπάμπη Τεννέ και των παραγόντων της Λαμίας, που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθούν, χωρίς να αλλάξει η αρχική απόφαση του ρέφερι.

Στο 27’ και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Έιλερς εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Βαφέα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα για το 0-1.

Στην επανάληψη, οι αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν το ρυθμό, όμως οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν χωρίς να τα καταφέρουν.


Λαμία: Μελίσσας, Ασίγκμπα, Μπουλούλης (46’ Καραγκούνης), Βάντερσον (70’ Παπαργυρίου), Επστάιν, Δημούτσος (60’ Τσούκαλος), Μπερτόλιο, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς (76’ Οσμάν), Μπαράλες, Αντέτζο

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον (46’ Βάσιτς), Κύργιας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Κοντοές (77’ Ροσίς), Στάθης, Γκονζάλες, Γκίνο, Μπεντινέλι, Έιλερς, Ελ Χέλβε (46’ Κονέ)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube