Μετά το διπλό επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στην πρεμιέρα της φετινής Stoiximan Super League, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, μιας και η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι την ερχόμενη Δευτέρα (26/08).

Ο εκ των πρωταγωνιστών των «ερυθρόλευκων» στο ματς της Μαγνησίας, Ροντινέι, εκμεταλλεύτηκε την ημέρα χαλάρωσης και ένεκα της ημέρας και της υπερπανσελήνου του Αυγούστου, διασκέδασε σε νυχτερινό καλοκαιρινό μαγαζί της Αθήνας.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος μπακ δημοσίευσε και ένα βίντεο στα social media όπου τραγουδά σε αρκετά καλά ελληνικά μάλιστα το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τον Μέντε Φουέρτε και Τέο Τζίμα, «Πανσέληνος», αποθεώνοντας για τις μουσικές του επιλογές των DJ!





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θαύμα στην Αυστρία: Αλεξιπτωτίστρια έμεινε αλώβητη από εναέρια σύγκρουση με αεροσκάφος - Δείτε βίντεο

Στη Ρουμανία κόλλησε ασθενοφόρο και το έσπρωχναν οι παίκτες με τα χέρια!

Φίλος της Φλουμινένσε έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς με τον πιο γλυκό τρόπο μέσα στο «Μαρακανά»

Απίθανο: Παίκτης του Football Manager ταξίδεψε 2,500 χλμ. για να δει την ομάδα του στην πραγματική ζωή!

Η αγάπη μετακινεί βουνά… κυριολεκτικά: Την ώρα του γάμου έγινε κατολίσθηση!

Ακαθόριστο σκηνικό στο Ακασούσο-Χιμνάσια: Οπαδός άρπαξε την κάμερα και διέκοψε τη μετάδοση!

Ο Λούκα Γκάβραν «χτύπησε» στο 90' και έγραψε ιστορία στο MLS

Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής φίλησε τον διαιτητή γιατί μέτρησε γκολ της ομάδας του

Ο «Χριστός» στη Σεούλ ανυψώθηκε στους ουρανούς -όντως- και εξαφανίστηκε στα σύννεφα

«Ένα μωρό γεννιέται αυτήν τη στιγμή στο Rogers Place»: Γυναίκα έφερε στον κόσμο παιδί εν ώρα αγώνα του NHL!