Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στον περιφερειακό δρόμο του Ζέφυρου, όταν οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το ιχ αυτοκίνητο να αναποδογυρίσει και να προσγειωθεί ανάποδα στην άσφαλτο.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν αμέσως την Τροχαία Ρόδου και το ΕΚΑΒ. Κλιμάκιο της Τροχαίας έφθασε στο σημείο για να ελέγξει την κυκλοφορία μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος από την άσφαλτο, ενώ παράλληλα κατέγραψε όλα τα δεδομένα και τις μαρτυρίες αναζητώντας στοιχεία για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν ένα ακόμα τροχαίο που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Σημειώνεται ότι το νότιο Αιγαίο, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, αναδείχθηκε θλιβερός πρωταθλητής σε τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα για το 2022. Μόνο στα Δωδεκάνησα έχασαν τη ζωή τους 29 άτομα, ενώ στα νοσοκομεία κατέληξαν τουλάχιστον 950 ως τραυματίες.

Τα μηνύματα δεν είναι καλά ούτε και για το νέο έτος, αφού μέσα στον Ιανουάριο του 2023, καταγράφονται 3 νεκροί (Κως) ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 150 για όλο το νομό.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς άμαχους από ένα χωριό στο Σούμι - Αγνοείται η τύχη τους

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο ο αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων, Κώστας Ανεστίδης

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου χτυπήματος στο Ιράν ο αρχηγός IDF

«Θα φας πολύ ξύλο, μπρο»: Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε σχολεία

Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά: Κοσμοπλημμύρα στο κέντρο για τα δώρα των εορτών - Δείτε βίντεο

Λειψυδρία: Πού βρισκόμαστε σήμερα - Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη υπεύθυνη καταστήματος

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα, ανοίγουν τα διόδια για τις γιορτές - Νέα σύσκεψη σήμερα

Κηφισιά: Χειροπέδες σε δύο άτομα για ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ - Έχουν συλληφθεί στο παρελθόν 19 φορές

Σκύρος: Μπλακ αουτ σε δεξαμενόπλοιο με 28μελές πλήρωμα - Πλέει ακυβέρνητο