Συγκινημένος, αλλά και αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο Ρόδρι μετά την κατάκτηση του Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι, με δικό του γκολ απέναντι στην Ίντερ (1-0).

«Είμαι συγκινημένος, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν θέλω να ξεχάσω κανένα από τα παιδιά. Δώσαμε τα πάντα, ήταν απίστευτη η προσπάθεια από όλους. Δεν ήμουν καλός στο πρώτο ημίχρονο, για να είμαι ειλικρινής έπαιζα σκ@@α, αλλά είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να το ξεπεράσω και στο τέλος πέτυχα το γκολ της νίκης», τόνισε.

Όσο για το γεγονός ότι στον τελικό με την Τσέλσι δεν είχε χρησιμοποιηθεί και τώρα έκρινε αυτόν απέναντι στην Ίντερ; «Είπα στον Πεπ ‘πρέπει να με βάλεις’! Μπα, σοβαρά τώρα, στήριζα τους συμπαίκτες μου. Αυτός ο τίτλος είναι αφιερωμένος σε όλους όσοι έκαναν αυτή την ομάδα μεγάλη αλλά δεν είχαν καταφέρει να πάρουν αυτόν τον τίτλο. Είναι και για εκείνους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία