Την άποψη ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα δώσει ώθηση στην ομάδα και θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ντόρτμουντ, την προσεχή Πέμπτη στην Τούμπα, εξέφρασε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

Για την προσεχή αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ στην Τούμπα: «Όλοι γνωρίζουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι η Ντόρτμουντ και πόσο καλούς ποδοσφαιριστές διαθέτει. Ο αγώνας απέναντί τους θα είναι δύσκολος, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Άλλωστε, παιχνίδια σαν και αυτό αποτελούν επιπλέον κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή».

Για το αν θα σκοράρει και πάλι κόντρα στους Γερμανούς, μετά το γκολ του με την ΑΕΚ: «Θα ήταν ευχής έργο για μένα να πετύχω και με την Ντόρτμουντ γκολ. Ποιος ποδοσφαιριστής, άλλωστε, δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο. Όμως, το σημαντικό είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε χωρίς να έχει σημασία ποιος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Θέλουμε νίκες και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ακολουθεί στο πρόγραμμα και μετά στο παιχνίδι της Ευρώπης με την Ντόρτμουντ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι επαφές με Ελ Κααμπί για το συμβόλαιο

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.