Τα «έχωσε» στους παίκτες της Άρσεναλ ο Ρόι Κιν σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο «ITV», μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.
Ο παλαίμαχος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγόρησε τους παίκτες των «κανονιέρηδων» πως κοροϊδεύουν τους οπαδούς τους με τις εμφανίσεις που κάνουν σε συγκεκριμένα παιχνίδια και πως όσοι δεν αντέχουν τη πίεση δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί.
«Έχουν ένα αδύναμο σύνολο παικτών, που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος συγκεκριμένων αγώνων. Μοιάζει να υπάρχει πολύ πίεση τους τελευταίους μήνες προς τους παίκτες της Άρσεναλ και όσοι δεν αντέχουν τη πίεση, τότε δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Η ζημιά είχε ήδη γίνει από το πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα δεν είναι ντροπή να χάνεις με 3-1. Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για τον προπονητή και για τους οπαδούς όταν βλέπουν τους παίκτες να μην ανταποκρίνονται σωστά σε συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά κσι να μην μπορούν να κάνουν το ίδιο με την Γουότφορντ ή την Σουόνσι στην έδρα τους. Κοροϊδεύουν τους οπαδούς τους με αυτόν τον τρόπο.» ανέφερε ο Ρόι Κιν.
Επιμέλεια: Νίκος Πατρινέλης