Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα σε Σαουδική Αραβία και Γιώργο Δώνη.
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε με ανάρτησή του πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, τονίζοντας πως η ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Έτσι, ο Έλληνας πολύπειρος τεχνικός θα κάτσει στον πάγκο ομάδας που θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τη Σαουδική Αραβία να βρίσκεται στον 8ο όμιλο με Ισπανία, Ουρουγουάη και το Πράσινο Ακρωτήρι.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δώνης θα γίνει ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα οδηγήσει εθνική ομάδα άλλης χώρας σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Παράλληλα, γίνεται ο δεύτερος Έλληνας τεχνικός που θα βρίσκεται σε Μουντιάλ αφού ο πρώτος ήταν ο Αλκέτας Παναγούλιας, όντας ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας στη διοργάνωση του 1994.