Τα αποκαλυπτήρια του έκανε, χθες, ο Απόλλων Σμύρνης ενόψει της φετινής σεζόν με έναν και ξεκάθαρο στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έδειξαν αφοσιωμένοι μόνο στη δουλειά και επικεντρωμένοι στην επίτευξη των στόχων.

Το ίδιο και ο Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από όσα έχει συναντήσει στη νέα του ομάδα, ενώ έκανε σαφές πως ο στόχος είναι να φτάσει ο Απόλλων εκεί που ανήκει και αρμόζει στην ιστορία του.

Ο Αργεντινός άσος, με τεράστια εμπειρία σε επίπεδο Superleague τόσο με τον Εργοτέλη όσο και με τον Ηρακλή αναφέρθηκε στους λόγους που προτίμησε τον Απόλλωνα ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στους Κυανόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Ρομάνο στο sport-fm.gr και τον Μάριο Δεριζιώτη:

Για το γεγονός πως πήγε σε μια ομάδα της Football League: «Προτίμησα την Β’ Εθνική μόνο λόγω του Απόλλωνα, μπορούσα να παίξω στον Ηρακλή ή σε κάποια άλλη ομάδα της Superleague, αλλά οι συνθήκες που συνάντησα στον Απόλλωνα με κάνουν να νιώθω σαν να βρίσκομαι στη Superleague. Πρέπει απλά τώρα να δουλέψουμε αρκετά και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Πάντα έχω προσωπικούς στόχους, αλλά πάνω από όλα είναι η ομάδα που πρέπει να ανέβει. Εγώ από τη μεριά μου θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία που διαθέτω, να παίξω όσο καλύτερα μπορώ, να δώσω τα πάντα και γιατί όχι να τελειώσω την καριέρα μου στον Απόλλωνα στη Superleague».

Για τις συνθήκες που συνάντησε στον Απόλλωνα: «Το έχω συζητήσει και με τους συμπαίκτες μου, δεν γίνεται να είναι αυτή η ομάδα στην Football League, οι συνθήκες είναι φοβερές, μιλάμε για μια πολύ οργανωμένη και ιστορική ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να οδηγήσουμε τον Απόλλωνα εκεί που ανήκει».

Για το γεγονός της καθυστέρησης έναρξης του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ άσχημη αυτή η καθυστέρηση, σε άλλες χώρες δεν συμβαίνει αυτό, κάθε χρόνο συναντάμε τα ίδια, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από το να δουλεύουμε κάθε μέρα και όταν πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube