Την έκτιση της ποινής του Αλεξίς Ρομαό, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τη Λαμία, δήλωσε για το ματς με τον Ατρόμητο (29/1, 20ή αγωνιστική της Super League 1) ο Ιωνικός.

Βέβαια, προέχει η εντός έδρας αναμέτρηση των «κυανόλευκων» με τον Παναθηναϊκό για τη 19η στροφή, το προσεχές Σάββατο (22/1, 19:30). Η ομάδα της Νίκαιας άρχισε την προετοιμασία της με προπόνηση την Τρίτη (18/1), μετά το ρεπό της Δευτέρας (17/1).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε... φουλ μπάλα, με τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού να συμμετέχουν σε ασκήσεις με αγωνιστικά τετράγωνα αλλά και ορισμένες ακόμη υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου.

Υπενθυμίζεται ότι κόντρα στους «πράσινους» έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Τζέρσον Καμπράλ, ενώ θα απουσιάσει σίγουρα και ο Γιάννης Γκοτσούλιας, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στη γάμπα.


Η επόμενη προπόνηση του Ιωνικού είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (19/1).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR