Διπλό το... καλό για τον Κριστιάν Ρομέρο με αφορμή το τέρμα που πέτυχε στο ισόπαλο 2-2 της Αργεντινης με την Κολομβία στην Μπαρανκίγια, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Αφενός αυτό ήταν το πρώτο για τον 23χρονο αμυντικό της Αταλάντα, στην δεύτερη μόλις εμφάνισή του με το εθνόσημο, αφετέρου και κυριότερα κατάφερε να… γράψει ιστορία με αυτό.

Βλέπετε, είναι το γρηγορότερο εκτός έδρας γκολ που έχει πετύχει παίκτης της «αλμπισελέστε» στην ιστορία της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ!

Συγκεκριμένα, ο Ρομέρο χρειάστηκε μόλις 130 δευτερόλεπτα για να ανοίξει το σκορ, ξεπερνώντας τον «θρύλο» Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα το 1985 στη Βενεζουέλα μετά από 168 δευτερόλεπτα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι 10 φωτογραφίες που σημάδεψαν τον τελικό του Μουντιάλ 2026

Σκαλόνι: «Φτάσαμε στον τελικό με άδειες τις μπαταρίες, η διαιτησία δεν ήταν άδικη»

Βέλγιο: Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ αναλαμβάνει την εθνική ομάδα έως το Euro 2028

Τραμπ: Θέλει τον Τζάνι Ινφαντίνο για γενικό γραμματέα του ΟΗΕ

Μουντιάλ 2026: Η Ισπανία πήρε 50 εκατ. δολάρια, αλλά η εφορία των ΗΠΑ ζητά το μερίδιό της

Παρέδες: «Ήταν τιμή μου να είμαι μέλος της καλύτερης εθνικής ομάδας της Αργεντινής στην ιστορία»

«Βόμβες» Ζλάταν μετά τον τελικό του Μουντιάλ: «Αν ήμουν εκεί, θα είχα χτυπήσει τον Παρέδες με το κεφάλι»

Ο Γκαγιάρδο το φαβορί για τον πάγκο της Αργεντινής, αν αποχωρήσει ο Σκαλόνι - Το όνειρο της «αλμπισελέστε» ο Σιμεόνε!

Ισπανία-Αργεντινή: Ραντεβού για τη Finalissima τον Νοέμβριο στο Κατάρ

Έντσο Φερνάντες: «Υπάρχει κάτι πολύ πιο σημαντικό από ένα αποτέλεσμα και το καταλαβαίνεις με την πάροδο του χρόνου»