Μετά τους Φρανκ Ριμπερί και Ραφίνια, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Μπάγερν ολοκληρώνει την παρουσία του στο Μόναχο στο τέλος της φετινής σεζόν και ουσιαστικά επιβεβαιώνει την… αλλαγή φρουράς στους Βαυαρούς.

Ο λόγος, για τον Άριεν Ρόμπεν, με τον Ολλανδό εξτρέμ να… παίρνει τη σκυτάλη σήμερα από τον Ραφίνια και, παρότι σαφώς πιο… εγκρατής, να μιλάει στους δημοσιογράφους για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στη Μπάγερν…

«Δέκα χρόνια είναι πολύς χρόνος. Νομίζω ότι είναι ένα καλό σημάδι όταν ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα. Δείχνει πως αυτό το διάστημα ήταν ιδιαίτερο, ότι περνούσες καλά και ένιωθες χαρούμενος εκεί. Η σχέση μου με τους οπαδούς της Μπάγερν είναι το ύψιστο σημάδι εκτίμησης που μπορεί να λάβει κανείς. Οι τίτλοι είναι ένα ζητούμενο, αλλά αυτό σημαίνει εξίσου πολλά πράγματα για εμένα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρόμπεν.

Και συμπλήρωσε: «Από την πρώτη ημέρα ο Φρανκ μου έκανε “κλικ”. Η συνεργασία μας κύλησε άψογα όλα αυτά τα χρόνια. Περάσαμε πάρα πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, υπήρξαν πολλά όμορφα τέρματα. Ασίστ από τον Φρανκ, γκολ από εμένα. Το ίδιο και αντίστροφα, έστω και όχι τόσο συχνά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube