Μπορεί όταν είχε έρθει στον Ολυμπιακό να ήταν ζευγάρι με την εντυπωσιακή Μάρτα Ντομίνγκεθ, ωστόσο ο Ρομπέρτο έχει χωρίσει εδώ και χρόνια με την εντυπωσιακή Ισπανία και πλέον είναι σε σχέση με τη Νοέλια Λόπεθ.
Μάλιστα, ο παλαίμαχος πια τερματοφύλακας και το μοντέλο, που έχουν ένα παιδί ενός έτους, βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, όπου θα πραγματοποιήσουν τη γαμήλια τελετή τους.
Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό για τον γάμο του και έτσι βρέθηκε στη χώρα μας μαζί με συγγενείς και φίλους, με τον Ρομπέρτο να πηγαίνει τη μέλλουσα σύζυγό του και όλους τους καλεσμένους για σουβλάκια.
Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, οι εορτασμοί θα διαρκέσουν τρεις ημέρες και θα λάβουν χώρα στην Ελλάδα λόγω της ιδιαίτερης σημασίας που έχει για τον 39χρονο πλέον Ίβηρα η χώρα μας, όπου αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα μεταξύ 2013 και 2016.