Στα πολλά σκαμπανεβάσματα του Ολυμπιακού απέδωσε το άδοξο φινάλε της σεζόν ο Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε την αυτοκριτική του και αναφέρθηκε και στην εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το μέλλον του.

Αναλυτικά, ο Μπράιαν Ρόμπερτς μίλησε για:

-το τι άλλαξε από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο: «Νιώσαμε πως ελέγχαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο βγήκαν πιο επιθετικά. Έκαναν εύκολα λέι απ και καλά σουτ και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε».

-την κατάληξη της σεζόν: «Έχουμε παίκτες που παίζουν δυνατά και έχουν χαρακτήρα και παλεύουμε όλο το χρόνο μέσα από σκαμπανεβάσματα. Σήμερα ήταν το ίδιο και δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε ως το τέλος και όσο ο Παναθηναϊκός ανέβαζε ρυθμούς. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε έναν τίτλο. Πάντα θες να έχεις κάτι να δείξεις από την προσπάθεια που έκανες όλο το χρόνο και εμείς δεν τα καταφέραμε».

-την εμπειρία από την Ελλάδα: «Έμαθα πολλά από την αρχή ως το τέλος, ένιωσα πως μεγάλωσα και πως έχω κι άλλα να δώσω, ερχόμενος εδώ και επιστρέφοντας στην Ευρώπη. Νιώθω πως είμαι καλύτερος παίκτης από ότι ήμουν όταν ήρθα. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία».

-το μέλλον του: «Θα δούμε τι θα γίνει. Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρουν και οι δύο πλευρές. Πάντως το σίγουρο είναι πως χάρηκα τη χρονιά εδώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός