Ένα... τρελό παρεάκι στήθηκε στο Μαϊάμι!

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική Γαλλίας και τον αποκλεισμό των «τρικολόρ» από το Euro 2020, ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε στο Μαϊάμι για ολιγοήμερες διακοπές, μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα.

Εκεί, συναντήθηκαν με τον Μπλαϊσέ Ματουιντί, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του MLS με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, αλλά και με τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο!

Οι τέσσερίς τους διασκέδασαν σε κλαμπ της περιοχής, με τα φώτα να πέφτουν πάνω στους Ροναλντίνιο και Πογκμπά, οι οποίοι μάλιστα είχαν έναν θερμό εναγκαλισμό!





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρομπέρτο Κάρλος: «Δεν έπαθα καρδιακή προσβολή, αναρρώνω και ανυπομονώ να επιστρέψω»

Έξαλλος Μπακαμπού με τις μαροκινές αρχές: «Δεν έχω τις βαλίτσες μου, έπρεπε να τις είχα παραλάβει από τις 19 Δεκεμβρίου»

Συμφώνησε με Σάντος για νέο μονοετές συμβόλαιο ο Νεϊμάρ!

Τα ζευγάρια της φάσης των «16» στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σούπερ ανατροπές από Ακτή Ελεφαντοστού και Καμερούν - Στην κορυφή του ομίλου οι Ίβοριανοί!

Ασταθής απόκρουση του Λαφόν στο 1-0 της Γκαμπόν επί της Ακτής Ελεφαντοστού

Το πρώτο μήνυμα του Ρομπέρτο Κάρλος μετά την επέμβαση στο Σάο Πάολο

Λέο Ζαμπά: Τιμωρήθηκε με 4 χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για χρήση παράνομων ουσιών

Πανηγυρική πρόκριση με 3/3 η Αλγερία - Νίκησε το Σουδάν, αλλά το πήρε... μαζί του στους «16» η Μπουρκίνα Φάσο!

«Θέλω να το αγοράσω»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μόντριτς για τον πόλεμο, τον παππού του και το καμμένο πατρικό!