Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ενώπιον της δικαστού Μόνικα Γκόμεζ για να καταθέσει για την υπόθεση της φοροδιαφυγής που τον αφορά. Ο 32χρονος Πορτογάλος σταρ, που κατηγορείται πως απέκρυψε 14,7 εκατ. ευρώ, μπήκε στην αίθουσα από διαφορετική είσοδο για να αποφύγει τα ΜΜΕ και για μιάμιση ώρα κατέθεσε για την υπόθεση αρνούμενος οποιαδήποτε παράνομη πράξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικές πηγές (μιας και η διαδικασία ήταν κλειστή για τα media) ανέφερε στη δικαστή πως «αν δεν με έλεγαν Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν θα βρισκόμουν εδώ», θεωρώντας προφανώς πως κατηγορήθηκε για λόγους εντυπωσιασμού.

Οι εκπρόσωποί του είχαν αρχικά ενημερώσει πως ο άσος της Ρεάλ θα μιλούσε στα ΜΜΕ μετά τη διαδικασία, ωστόσο φυγαδεύτηκε και όπως έγινε γνωστό θα υπάρξει μία επίσημη δήλωση από την πλευρά του.

Υπενθυμίζεται πως πέρσι σε μία αντίστοιχη υπόθεση ο Λιονέλ Μέσι καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 ετών με αναστολή και τελικά υποχρεώθηκε να πληρώσει 252.000 ευρώ. Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα κατηγορείτο πως είχε αποκρύψει 4,1 εκατ. ευρώ.

Ο Ρονάλντο κατηγορείται πως εκμεταλλεύτηκε μια off-shore εταιρεία για να διοχέτευσε σε αυτή έσοδα που είχε από την Ισπανία για τη διαχείριση της εικόνας του και να μην φορολογηθεί γι’ αυτά. Αν κριθεί ένοχος, αντιμετωπίζει κίνδυνο φυλάκισης μέχρι τριάμισι ετών με αναστολή και θα χρειαστεί να καταβάλει τουλάχιστον 28 εκατ. ευρώ για να μείνει ελεύθερος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κόκε: «Με το εμπόριο ναρκωτικών έβγαζα σε δύο μήνες όσα σε έναν χρόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά κινδύνευα»

Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: Στηρίζει Αλόνσο και θέλει να φύγει ο Βινίσιους

Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε!

Ραφίνια και Λαμίν Γιαμάλ έκαναν τα… δικά τους και η Μπαρτσελόνα προελαύνει στην κορυφή!

Σούπερ Ατλέτικο με τριάρα στην έδρα της Τζιρόνα και συνέχεια στο κυνήγι της κορυφής!

Πλήγμα με Κρίστενσεν, εκτός για 3-4 μήνες με σοβαρό τραυματισμό

Περήφανος ο Βλαχοδήμος με έξι αποκρούσεις στο «Μπερναμπέου», παρά την ήττα της Σεβίλλης

Εμπαπέ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και το πανηγύρισε όπως εκείνος

Ξέσπασμα Αλμέιδα για τη διαιτησία του αγώνα με Ρεάλ: «Ήταν απαίσια-Η σιωπή είναι προδοσία κι εγώ δεν είμαι προδότης»

Αποδοκιμάστηκε από το «Μπερναμπέου» ο Βινίσιους-Διέγραψε τη φωτο προφίλ του με τη Ρεάλ στο Instagram