Ο Ρονάλντο αποχώρησε από την Ίντερ «… γιατί δεν είχα κανένα σημείο επαφής με τον Έκτορ Κούπερ και δεν υπήρχε περιθώριο συμβιβασμού».

Μετά από τη μεταγραφή του στη Ρεάλ, επέστρεψε στο Μιλάνο αλλά όχι για τους «νερατζούρι». Υπέγραψε στους «ροσονέρι» και παρότι θεωρήθηκε από μερικούς… προδότης, εκείνος διαφωνεί.

«Εγώ ήθελα να επιστρέψω στην Ίντερ και έκανα το παν. Περίμενα πολύ καιρό για να συμβεί, αλλά όταν δεν μου απαντούσαν, κατάλαβα πως ήταν… όχι. Δεν ένιωσα προδότης που πήγα στη Μίλαν, άλλον η Ίντερ ήταν εκείνη που με πρόδωσε. Η απόφαση που πήρα δεν ήταν η πιο δημοφιλής, αλλά ποτέ μου δεν φοβήθηκα να κάνω επιλογές», τόνισε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παράδειγμα αυταπάρνησης ο Μόντριτς: Στα 40 του, έναν μήνα πριν το Μουντιάλ, μπαίνει στη «φωτιά» και τραυματίζεται

Απειλεί την Ιταλία ο Τσέφεριν: Τέρμα το Euro 2032 και οι σύλλογοι της χώρας από την Ευρώπη!

Η Μίλαν κράτησε τη Γιουβέντους στο μηδέν και την υπόθεση της 4άδας ορθάνοιχτη…

Η Τορίνο «χάλασε» τη γιορτή του Ντιμάρκο για το ρεκόρ, αλλά η Ίντερ είναι μια νίκη μακριά από το Scudetto!

Αποθεώστε τον: Ο Ντιμάρκο λίγο πριν σηκώσει την κούπα, έγραψε ιστορία στη Serie A!

Έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί με σκόρερ Δουβίκα η Κόμο

Ο Δουβίκας σκόραρε και στη Γένοβα για το 12ο γκολ του με την Κόμο στη φετινή Serie A!

Δεν νίκησε τη Σασουόλο, αλλά δεν... αγχώνεται η Φιορεντίνα

Νέο σκάνδαλο στην Ιταλία: Ερευνάται ο αρχιδιαιτητής για ορισμούς και πιέσεις - Στο κάδρο και η Ίντερ!

Έφυγε με βαθμό από το «Μπεντεγκόντι» η Λέτσε κι έβαλε από κάτω την Κρεμονέζε