Η δεύτερη θητεία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ πιθανό να τελειώσει πρόωρα. Σύμφωνα με την Daily Star, ο Έρικ Τεν Χάαγκ, που θεωρείται σχεδόν σίγουρος για τον πάγκο της ομάδας, δεν έχει στα πλάνα του για τη νέα περίοδο τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Ολλανδός τεχνικός, που έχει παρουσιάσει εξαιρετικό έργο στον Άγιαξ, φέρεται να θεωρεί αναγκαίο να ανανεωθεί η ομάδα και δεν θέλει να... επενδύσει πάνω σε έναν ποδοσφαιριστή που στις 5 Φεβρουαρίου έκλεισε τα 37. Παράλληλα, δείχνει να πιστεύει πως ο CR7 δεν ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στους «κόκκινους διαβόλους».

Σημειώνεται πως ο Ρονάλντο, που φέτος μετρά 34 συμμετοχές και 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»