Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να αναζητά το πρώτο του γκολ στο φετινό Μουντιάλ, με την αναμέτρηση απέναντι στο Κονγκό να προστίθεται σε ένα αρνητικό σερί που «τρέχει» πλέον για αρκετό διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Πορτογαλίας συμπλήρωσε 10 διαδοχικά παιχνίδια σε μεγάλες διοργανώσεις (Μουντιάλ και Euro) χωρίς να βρει δίχτυα, παρά το γεγονός ότι σε αυτό το διάστημα έχει επιχειρήσει συνολικά 33 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 11 κατέληξαν στην εστία.

Παράλληλα, η εμφάνισή του απέναντι στους Αφρικανούς συνοδεύτηκε και από ένα ακόμη στατιστικό που αποτυπώνει τη δυσκολία που αντιμετώπισε να μπει στο παιχνίδι. Ο Ρονάλντο είχε μόλις 25 επαφές με την μπάλα, τις λιγότερες που έχει καταγράψει σε αναμέτρηση μεγάλης διοργάνωσης με την Πορτογαλία, στην οποία αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά.

Ο 41χρονος επιθετικός παραμένει, βέβαια, το σημείο αναφοράς της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ωστόσο τα νούμερα δείχνουν ότι η επιρροή του στο παιχνίδι των Ιβήρων απέναντι στο Κονγκό ήταν περιορισμένη, σε μία βραδιά όπου η Πορτογαλία άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην πρεμιέρα του 11ου ομίλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρτίνες: «Έσπασα το δάκτυλό μου στον τελικό του Europa League - Πόναγα στο Μουντιάλ, πονάω ακόμη και σήμερα»

Έντσο Φερνάντες: «Όσο προχωρούσε το Μουντιάλ, ένιωθα εξάντληση - Παραμένει αγκάθι μέσα μου η κόκκινη στον τελικό»

Ρομέρο: «Ποιες συνωμοσίες; Είχαμε σωματικά προβλήματα σε όλο το Μουντιάλ, έπαιξα με ενέσεις και χάπια στον τελικό»

Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του Μουντιάλ για Ισπανία και Ανδόρα

Μπαρτσελόνα: «Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο τελικός του Μουντιάλ 2030 να γίνει στο Καμπ Νου»

«Στο Μαρόκο ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030»

Βαρύτατες «καμπάνες» για Παρέδες και Μολίνα μετά τον καυγά στον τελικό του Μουντιάλ!

Βγαίνει σε δημοπρασία με... εξωπραγματική τιμή εκκίνησης η μπάλα από το γκολ με «το χέρι του Θεού»!

Νέα εθνική… ποδοσφαιρική εορτή στην Αργεντινή για να τιμηθεί η φετινή προσπάθεια της «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ!

Γκάβι: Έβαψε ροζ τα μαλλιά του μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ