Μόνο αν ήταν… τελικός ο χθεσινός αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σίτι στο Μάντσεστερ θα έπαιζε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Etihad».

Ο διεθνής άσος έμεινε εκτός αποστολής των «μερένχες» για την αναμέτρηση στην Αγγλία, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τους «πολίτες» και έτσι παρακολούθησε το παιχνίδι από τον πάγκο της ομάδας του.

Από την πλευρά του, Ρονάλντο ανέφερε πως «αν ήταν ο τελικός αυτός με τη Σίτι, σίγουρα θα έπαιζα...», αν και είναι αμφίβολος ακόμα και για τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στο Μπερναμπέου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!