Μια ακόμα επιβεβαίωση ότι δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ ετοιμάζεται να δώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ενώ ο Πορτογάλος σταρ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, είναι αναπόφευκτη η σύνδεση με το παρελθόν του στη Γιουνάιτεντ.

Αναπόφευκτη ωστόσο είναι και η υπενθύμιση των όρκων αγάπης που είχε κάνει για την ομάδα που τον ανέδειξε, όταν το 2013… διερρήγνυε τα ιμάτια του πως δεν πρόκειται ποτέ να φορέσει τη φανέλα της μισητής αντιπάλου.

Ενόψει λοιπόν ενός αγώνα της Ρεάλ (στην οποία αγωνιζόταν τότε) και έπειτα από σχετική ερώτηση που είχε δεχθεί, ο Ρονάλντο είχε πει:

«Να παίξω στη Σίτι και όχι στη Γιουνάιτεντ; Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Γιατί; Επειδή η καρδιά μου ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γι’ αυτό.

Μπορώ να πω ότι θα ήταν πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ (σ.σ. 12 «πολύ») δύσκολο να παίξω στη Μάντσεστερ Σίτι. Πολύ δύσκολο εξαιτίας της Γιουνάιτεντ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!

Φοβερό blooper στην Μπέρμιγχαμ, ξέχασε τη φάση, έπιασε την μπάλα κι έκανε πέναλτι!

Τότεναμ: Ο Ρομάνο αποκαλύπτει τα ονόματα για τον πάγκο μετά το 1-1 στο Άνφιλντ

Σόμποσλαϊ: «Πρέπει να ξυπνήσουμε, αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε ευχαριστημένοι με το... Conference League»